Консултирах се и с по-стари парламентаристи. Не сме имали такъв случай

...
Консултирах се и с по-стари парламентаристи. Не сме имали такъв случай
Коментари Харесай

Радев след двата неуспешни опита за избор на председател: Не сме имали такъв случай

Консултирах се и с по-стари парламентаристи. Не сме имали подобен случай до момента - Народно събрание да не избере ръководител и при второ гласоподаване.

Това е знак, че един даже мощно фрагментиран парламент може да откри обединяване към значими за страната решения.

Това сподели президентът Румен Радев в коридорите на Народното събрание след двата несполучливи опита за избор на ръководител на Народното събрание.

Очакваме през днешния ден това да се случи. Важно е, заключи президентът.

" Виждаме, че след всеки неосъществен парламент провокациите за идващия растат и проблемите се натрупат. Затова чакам от народните представители още през днешния ден да проработят за тези проблеми ", добави Радев.

По-рано през днешния ден президентът направи послание от парламентарната естрада към народа и депутатите при откриването на първото съвещание на новоизбрания парламент.

" Искрено се надявам 48-ото Народно заседание да ни изведе от спиралата на политическа неустойчивост ", съобщи Румен Радев.

" Въпреки късия живот на последните парламенти, всяко начало е заредено с очаквания. Пред вас се открива опцията да оставите почтена диря в историята с демонстрация на разсъдък, на гражданска отговорност и воля в тези сложни за България и Европа времена ", обърна се той към депутатите. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР